Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tidens tecken.


Känslors värde.

Jag träffade henne i Januari
snön yrde denna natt
någon hade hennes jacka tatt
hon på krogen varrt.
jag lånade ut min
fick en kyss på kind
försvann ur hennes minne
som en sommarvind.

Jag träffade henne i maj
hon var hotad och skraj
en fd ringde på fyllan
jag höll om hennes späda kropp
tills det med gråten var stopp
hon ringde aldrig opp.

Hennes far var död var förtvivlad
och körd jag köpte blommor
till tröst när det nästan var höst
saknaden av henne värkte i mitt bröst.

Så jag undrar vad mina känslor är värda.









Bunden vers av kardman
Läst 274 gånger
Publicerad 2016-07-04 09:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kardman
kardman