Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du kan inte fly från dig själv

Tiden rinner snart ut för dig den lilla onde fen
men du kan inte fly från din falskhet och lögner
inte ens med Usain Bolts snabba ben

lär dig förstå att jag bestämmer över mig själv idag
du har inte längre någon makt över mig
för den som bestämmer över mitt liv är jag

ditt manipulerande av våra barn slutar snart att fungera
för det blir vuxna och förstår mer och mer
då inser de vad du gjort och vill inte se dig mera

med din diktatur bygger du din värld med en hög mur
för att låsa in och dölja om vad som är sant om dig
men du har ingen rätt att låsa in barnen i en bur


men du kommer aldrig att vinna men du får gärna testa
jag kommer nu att lägga allt på bordet
sen när allt är över kommer jag att gå ut och festa




Bunden vers av JAGUAR
Läst 229 gånger
Publicerad 2016-07-04 13:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JAGUAR
JAGUAR