Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gud finns men Gud finns inte

Jag tror på Gud
Men jag tror inte på den Guden som det står om i Bibeln eller Koranen
Jag tror på att vi människor själva kan skapa Gud
Är det inte mer spännande än att Gud skapade oss?




Fri vers (Fri form) av Frajberg VIP
Läst 282 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-07-04 14:45



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Billy Graham är frimurare så...I don't think so.
LP var en stor gudsman.
Och du vet inte vad du snackar om.
Du drivs bara av ett blint hat.
Tro inte för ett ögonblick att jag läser något av det skräp du publicerar här - förutom de här efterblivna och imbecilla kommentarerna.
2016-07-11

    ej medlem längre
Gustafsson är i avgrunden. han tror inte på gud. utan på lewi pethrus o billy graham.
2016-07-10

  Larz Gustafsson VIP
Visst. Det är ju mer bekvämt. Då kan man leva som man vill och fortsätta att synda.
I realiteten innebär detta att man har sig själv till gud. Och det är avgudadyrkan.
Själv tror jag på Bibelns Gud. Det har givit mig frid och förvandlat mitt liv.
Hans namn är Jesus och Han är ingen trehövdad hydra utan EN Gud.

Dull Zero har en bisarr teologi som han själv skapat. Den tar honom rakt ned i avgrunden. Där hamnar man utan Jesus.
2016-07-10

    ej medlem längre
gud skapade människan. han är satan nu tillsvidare. tills slutet är åtminstone jag chanslös.
2016-07-10

    ej medlem längre
onekligen!
2016-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Frajberg
Frajberg VIP