Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Galen och Glad

Jag har en teori att nästan alla kreativa människor är psykiskt sjuka
Och med sjuka menar jag inte som en sjukdom egentligen utan som en välsignelse
Vi är begåvade med olika diagnoser som ständigt skapar och vi kämpar genom ångest, sömnproblem och andra problem
Det kreativa, konsten, musiken eller vad du nu har för uttryck är otroligt värdefullt
Sen om jag eller du har talang eller inte det kan vi verkligen diskutera
Vi behöver inte Freud på samma sätt som de som inte är kreativa




Fri vers (Fri form) av Frajberg VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-07-04 17:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frajberg
Frajberg VIP