Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag finns till endast för er

Jag drunknar och sväljer min ångest
ser barn som leker i mina drömmar
jag såg er leka invid mitt ögas tårande lins
en glad dans med en far som så nära er finns
vi parkerade nära er en dag men jag var för svag
mina tårar gjorde att jag inte kunde hålla mig kvar
kan ni förlåta mig även om vi inte håller om varandra idag
mina känslor kolapsar och ni gör att jag gråter varje dag
mitt hjärta har trasats sönder och känns dött
som om jag vore jägarens upphängda kött
jag såg ert fina gröna gräs en dag där ni lekte på er plats med sand
det enda jag ville göra var att krama er och bara ta er hand
men någonstans tog det stopp men det finns forttfarande hopp
jag ville bara vara er far alla dar
innan jag till himmeln en dag far




Fri vers av JAGUAR
Läst 192 gånger
Publicerad 2016-07-05 19:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JAGUAR
JAGUAR