Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädsla


Nu när nattens mörker åter tar min själ
så jag känner jag dig i mina ångestfyllda drömmar
du vem du nu är står mig nära och du ser på när jag lider
i mina drömmar känns en sekund som avskyvärda dagar
och de minuter som går formas av någon anledning till år
men jag vet att någonstans ser jag min stor chans att fly
bara om jag letar mig ut ur drömmarnas labyrint
nu när endast en kort sekund av marans dröm finns kvar
väntar jag bara på morgontimmarna och solens befriande ljus
som får min rädsla att försvinna och mina ögon att öppnas
nu när jag åter får höra fåglarna utanför mitt fönster vid mitt hus
och känna sommarvindens svalkande morgondimma svepa förbi
precis som jag vill att mina drömma ska göra en dag
så jag får känna mig FRI...




Bunden vers (Rim) av JAGUAR
Läst 188 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-07-05 23:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JAGUAR
JAGUAR