Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Änglar finns överallt...


Näsvingar på väg mot himlen

En gång när jag var liten frågade jag min mormor: "När dör dina tår?"

Mormor skrattade och sa att de inte skulle dö förrän hon själv dör

BULLSHIT!

 

Michael Jacksons näsa är död

När den dog växte det ut vingar och den blev en ängel

En näsängel med näsvingar på väg mot himlen




Övriga genrer av osynlig
Läst 403 gånger
Publicerad 2006-05-08 20:33



Bookmark and Share


  edvin medvind
Michael Jacksons näsa brukar flyga förbi utanför mitt fönster ibland.
2006-05-15

  Zara VIP
rolig! söt! charmig på alla sätt..=) det här är du linn...och alla som tycker det bara är sanningar och en massa bara enkelt..och inte poesi..dom ska vi hä fräknar på! vi tar mina..jag ahr fultl av bajsregn! :P

jag blev varm av den här!

/Z
2006-05-08
  > Nästa text
< Föregående

osynlig
osynlig