Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill ha min mamma

Jag känner mig vilsen, helt borttappad utan dig

Min mor du som var min ängel

Idag ser vi bara ditt mörker, ditt tomma skal

Min största trygghet, försvunnen...

Dränkt i ett hav av sorger..

Det är försent för förändring

Verkligheten är hård

Den viskar att slutet är nära

Mitt hjärta skriker

Jag vill ha min mamma

Men det jag får är endast mörker...




Fri vers (Fri form) av Luma
Läst 312 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-07-07 01:28



Bookmark and Share


  Alysse VIP
Din text berör ända in i hjärteroten
Den är fylld av smärta och sorg
och så mycket förtvivlan


2018-04-11

  Järnkatten
Hu, en text som känns in i märgen..
2016-07-08

  S.A.I. Steve Lando VIP
gripande i sin känsla samt tragik
2016-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Luma
Luma