Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*Elysium*

Sommarens Varma Vindar
Smeker Min Rosiga Kind
Över Ängar Hagar
Med Underbar Fjäril
På Kär Blåklints stig

8/7-16 Av*i.Åberg







Fri vers av Irene Åberg
Läst 308 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-07-08 18:25



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Vacker text.
Vacker bild.

Kram!
:)
2016-07-12

    ej medlem längre
En kärnfull och ljuv ögonblicksbild av naturen som skänker fägnad. Elyseiskt!
2016-07-09

    ej medlem längre
Fint diktat Irene! Underbart med sommarens alla upplevelser!
2016-07-08

  L Patrik W Johansson VIP
Vacker femradare

jag märker att jag själv, om jag skriver alls, mer skriver i det kortare formatet

Jag ska ta och göra Schiller's *E* någon dag

Elysium

Be well,
LPWJ
2016-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Irene Åberg
Irene Åberg