Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tolka min pulka

såg på nyheterna för en liten stund sedan
bosse ringholm presentera den nya budgeten

usch säger jag bara

klyftorna har redan växt förbi apelsinen
och den fattige får göra storkok på det bortslängda skalet

*

tankar tvingar en upp ur sängen ibland
och så antar jag livet är för en del

för andra kan det vara nog tvärsom

att tankarna driver en till sängs
och gör så man stannar kvar






Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 415 gånger
Publicerad 2004-09-20 17:31



Bookmark and Share


  Cattis Rönn
klyftorna blir bara större och större....och irritationen blir större bland människorna...och man kan undra var det ska sluta. ------ Att vara eller inte vara i sängen...det är frågan*ler*....Bra beskrivet!!
2004-09-21

    Mats-Apa
lite väl generell kanske. men fortsätt skriv!
2004-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP