Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Himmelsk drog

Hatar dig

Men bara för en stund

Det går inte mera

Men jag vill

Fan för dig.

Underbara jävla du









Fri vers av Lillefot
Läst 342 gånger
Publicerad 2006-05-08 21:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lillefot