Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt oss gråta

Nu när natten vidrör min kropp med sitt mörker
söker jag inom mig efter frid och harmoni
och i mina tankar gör endast mina barn mig fri
underbara känslor över att bara vara just vi
jag möter gärna er vid min fridfulla drömmars lund
där vi kan låta våra tårar mötas en liten stund
då vi får vara tillsammans och gråta så blir vi till ett
det kommer att vara det vackraste och mest befriande
vi någonsin upplevt och sett




Fri vers av JAGUAR
Läst 340 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-07-09 00:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JAGUAR
JAGUAR