Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
äkta vänner.


Dom där vännerna.

Dom där vännerna som stöttar dig
när du är pank och sjuk
som hjälp dig förut
som du själv vill stötta till livets slut
är vänner som vänskap är värda.

Men dom som sagt att dom älskar dig
är inte dom mediokra och känslolösa så sej
likt en natt viol som sluter sina blad
bedyrar sin kärlek i varje tid i varje stad.

Det sanna är solidaritet ett ord som nu för tiden
få förstår och vet
att man kan vara hygglig trotts man vinsten inte vet.


Dom som bedyrar sin kärlek och vänskap
under festens rus dock dagen efter sparkar
dig ut behöver inte min vänskap till slut.




Bunden vers av kardman
Läst 279 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-07-10 16:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En fin och viktig text om den betydelsefulla vänskapen.
2016-07-10

  Marita Ohlquist VIP
Bra fångat!
De äkta vännerna är en skattefri förmögenhet.
2016-07-10
  > Nästa text
< Föregående

kardman
kardman