Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När du känner dig ensam ...

... och negligerad
av din omvärld i allmänhet
och de du älskar, 
tycker om och bryr dig om
i synnerhet ...

Då finns det någonting
väsentligt du bör fråga dig
innan du låter situationen
förbittra dig ...

- När tog du själv kontakt senast?

Kanske du skrev ett mail
eller ett skickade ett sms ...

- Men försökte du ringa?
- Åkte du och hälsade på
för att se efter hur de egentligen mår?

Tänkte blott bara
att det här kunde vara en tanke att tänka på ...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 898 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2016-07-11 21:53



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Tänkvärda ord...bra...
2016-07-16

    ej medlem längre
Fina tankar.
2016-07-13

    ej medlem längre
En text med ett tänkvärt innehåll.
Viktig tankegång.
2016-07-13

    ej medlem längre
En oerhört viktig tanke! Brukar smsa, hälsa på!
2016-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP