Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Enligt mig måste alla

Jag har vridit o vänt
Men på pappret har inget hänt
Jag har letat o rotat
Men inget har skrivtorkan botat
Jag ville skriva om förälskelse
Men det har bara slutat i besvikelse
Jag trodde jag var poet
Men nu sitter jag med vår hemlighet
Jag tänkte skriva om kramar
Men det blev bara tomma ramar
Jag hade tänkt på vår natt
Men pappret förblev ändå platt
Jag gav upp på att författa
För då återgår man till att skatta




Fri vers av Isak Tegmark (Den revolutionära kosmetiken)
Läst 284 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-07-14 00:26



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Man har rätt att kalla sig poet.
Krossa JANTE-fjantet!
2016-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Isak Tegmark (Den revolutionära kosmetiken)
Isak Tegmark (Den revolutionära kosmetiken)