Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vardagsord

Kaffet är svart inte längre kryddat med kardemumma
Tunga rytmer hörs från lägenheten, det är mycket Trans-europe Express just nu
Läser flera böcker om filosofi och religion samtidigt
Jaget när jag skriver här kan vara fiktivt, det betyder inte alltid Jag som person
Äter massor med frukt och längtar bort till havet
Jag är så glad att Internet finns nu behöver jag inte längre maniskt leta skivor som en galning längre, allt finns on-line




Fri vers (Fri form) av Frajberg VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-07-14 13:17



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Kraftwerk!
Underbart!
Ett superband.
2016-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Frajberg
Frajberg VIP