Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Eget foto


Avkoppling!

 

 

Sitter på en stubbe
uti solens sken.
Myggorna de sticker
mina bara ben.

Hittar jättemycket
av skogens blåa gull´.
Måste bara plocka 
hela hinken full.

Sommarvinden fläktar,
det känns riktigt gott.
Många sommarminnen
har jag redan fått.

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av ResenärGenomLivet VIP
Läst 736 gånger och applåderad av 30 personer
Publicerad 2016-07-16 13:54



Bookmark and Share


  anits VIP
ÅÅH, vilken fin sommardikt!
2016-07-31

  soligajag_1 VIP
Så härlig dikt om sommar och dem ljuva bären som lockar oss, kan se att du njuter av både skog och mull!!
2016-07-20

  Bo Himmelsbåge
Somrig bild av fullmogna blåbär!

Stor igenkänningsfaktor i denna sköna julidikt! Man kan ana festglädjen sedan, när Du kommer hem med full blåbärshink!
2016-07-19

  Fem hjärtan VIP
Din fina sommardikt fyller mig med glädje !
2016-07-19

    Dan Myrbeck
Trevligt skaldat!
2016-07-18

  Marita Ohlquist VIP
Får en skön känsla i kroppen när jag läser din fina text!
2016-07-18

    GG
Mysigt och fint skrivet om naturens sommarguld och härliga vilostunder.

Det finns mycket sommarskatter
att finna av gull
Plocka och göra minnen av
Och se tillbaka på hela vintern full :)

Bokmärkning!
2016-07-17

  aol
Sommar blåbär dikten gav mej spring i bena,
2016-07-17

  Marianne Räf
Härliga verser om sommaravkoppling!
En hink med blåbär vore nått !! :)
2016-07-17

  Rise Little One
Sommar, bär och positiv stämning från din fina dikt... Det känns härligt trots regn och rusk där jag bor!
2016-07-16

  överlevaren VIP
Fint skildrat sommarminne!
2016-07-16

  Chawa VIP
Somrigt och glädjefullt... Får en barnsligt härlig frihetskänsla... Fint diktat!
2016-07-16

  Stefan Albrektsson
Det låter alldeles underbart - särskilt om man som jag sitter i ett grådaskigt regnande Halmstad, där inte ens måsarna trivs ; ) Fint och avspänt rimmat!!
2016-07-16

  Niliboy
Friskt å sunt!
2016-07-16

    Elisabeth Nilsson VIP
Härlig dikt med sommar och fina bär!
2016-07-16

  Eva Helene VIP
Så fint, och blåbär som är så gott - och nyttigt!
2016-07-16

    ej medlem längre
Vilken härlig text om sommarens glädjeämnen.
2016-07-16

  Palett
Du har sol och gott om blåbär
jag har regn och mycket vått
du för sommaren dig klär
jag har mest i regnställ gått
skildrar gör du kärt besvär
hur du fyller medfört mått
med vårt kära sommarbär
2016-07-16

  Olof Lagerhorn VIP
Fina ögonblicksbilder från en skön sommar. Både regn och sol bådar för ett gott år för bär och svamp.
2016-07-16

  Heikki Hellman
Det blev en blå undersommar i hela Norden konstaterad i bärmängder och -kvalitet! Upp, ut och alla plocka bär!
2016-07-16

    ej medlem längre
Så glad man blir när det lyser blått i tuvorna! Härligt att komma hem med hinken full!
2016-07-16

    ej medlem längre
Härligt vännen! Vi får passa på mellan skurarna. ;)
2016-07-16
  > Nästa text
< Föregående

ResenärGenomLivet
ResenärGenomLivet VIP