Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill ge dig

 

 

allt det som är jag

värme

kärlek

hjärta

vill att du tar emot mig

med öppna armar och låter

mig vara hos dig

så nära, tätt intill

som bara vi kan vara




Fri vers av Helene Månsson
Läst 200 gånger
Publicerad 2006-05-09 11:44



Bookmark and Share


  Tino
Jätte fin..
Jag gillar dina rubriker på dikterna, dem påminner om mina egna!
2006-05-24

    NoMi F
Härlig kärleksönskan
i poesiform
2006-05-09

  Clara-Fina
Vackert och poetiskt! /Clara-Fina
2006-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Helene Månsson
Helene Månsson

Mina favoriter
min mamma