Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själen seglar på frihetens hav

Seglar på frihetens hav
andas in Guds oändliga
varma lugnande kärlek
omgärdad av ljusets änglar
förs jag fram säkert och tryggt
vågornas storm förmår
inte förgöra min färd
mörka orkanvindar stoppas
av Herrens mäktiga hand
lugnar oroliga vatten
stillar dess strid
öser frid i min själ
vilande skönhet
blomstrande glädje
hoppfulla toner
flödande liv
seglar framåt i tro
på frihetens hav!
blir smekt av en vind
så mjukt emot kind
orden: älskar dig så
bara fortsätt segla på





mare











Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-07-18 11:15



Bookmark and Share


  Rozsi.kovacs

En ljuvlig text att läsa och låta sjunka in i sinnet
2016-07-18

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text!
Läser och läser om.
2016-07-18
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP