Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
USA.


Nygammal olycka.

Han gapar ur sig sitt hat
mot allt och alla
med känslor oförsonliga och kalla.

En psykopat med för mycket pengar
folket står och bockar som fattiga drängar
deras förfäder offrade sig på stränder
för att bekämpa ondskan i Världens länder.

Donald Trump denna bittra sump
som vi också glömt hälla ut
är ingen slump.

Vi lät våra förrädare vara en
störrt rik skara vars ideal fått härska
som med maktens honung sig läska.

Jag varnade tidigt för detta patrask
men ingen lyssnade på det svarta
i våran slask det blev dag och en evig natt.




Bunden vers av kardman
Läst 250 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-07-22 08:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kardman
kardman