Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En total rasering pågår

Hur länge till ska mitt lilla
fosterland låtas falla i bitar!?!
ni politiker tillåter ju detta ske
ni lindar in smeker medhårs
låtsas som allt är så jättebra!
ni som styr kan inte styra alls
ni älskar att mörklägga problem
personer verkligheten!
människor ser hör förstår
att det inte står rätt till!
det går inte att försöka gömma
det går inte att hålla på och
vinkla ljuga inför folket!
sanningen växer för var dag
ljuset genomskådar avslöjar
en total rasering förändring!
svenskar känner inte igen
sitt land de växt upp och lever i
märker av en otrolig förvandling
inte till det bättre utan till det sämre!
ni styrande politiker förgör Sweden
bär hjärtan av stål och bryr er
absolut inte om folket längre!
tillåter islam slå rot och växa
ni har tappat besinningen!
det blåser oroliga onda vindar
och de ökar och ökar i styrka!





mare





Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 300 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-07-25 00:03



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Ja, en rasering som snart inte går att bygga uppger.
Vad Bara en tanke, missar är att kristendomen har förnyat sig. Bara en tanke hänger kvar i 30 åriga kriget då vi stred i Guds namn! Det är inte religionens fel.....det är utövare! Gud dödar inte!
Bra mare vi fortsätter att strida på barrikaderna :)

2016-07-25
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP