Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du i Amerika jag i Sverige

Avståndet till dig är stort
men nära i mitt hjärta
din röst klingar som vackraste
musik då vi samtalar
du gör mig lycklig och
min stolthet över dig
är enormt stor
du kämpar på och
ditt liv i Amerika
har gett och ger dig
massor av erfarenheter
inget är gratis där
du ligger i och studerar
snart är du klar
du tar mycket ansvar
är pålitlig ärlig
en sann människa
med ett hjärta av guld
det märks för dörrar
öppnas för dig
folk har förtroende
gillar din personlighet
du är omtyckt min son
Guds änglar omgärdar dig
och din mammas stora kärlek
du är så älskad Daniel
så älskad så älskad..





mare






Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-07-25 23:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP