Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dag väl värd att fira ...

... ta till vara
och sätta lite

silverkant på 
tillsammans med nära och kära ...

Det är nämligen
onsdagen den 27 juli!

Vi firar att vi fyller år
en gång varje år 
Likaså Jul och Nyår
med flera helgdagar ...

Men!

Den 27 juli 
infaller blott vart 
femte eller sjätte år
på just en onsdag ...

Så det jag kommit fram till
är att varje dag på året
är än mer väl värd att firas 
genom att vi tar väl vara
på såväl dagen i sig

som dem vi älskar,
bryr oss om och tycker om
och söker finna ut sätt
att pryda vår dag
med en silverkant eller två!

Varje dag ...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-07-27 09:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP