Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
naturens Krafft.


Silade Diamanter

Solen och vattnet skapar diamanter
silade genom grönskans filter
som att skapa ett omen ett tecken
på att allt inte är över sjukdomen söver
ensamheten och fattigdomen tar
ut sin rätt du har slutat ropa ingen mening
ondskan och själviskheten går hand i hand.

Jag lever andas till vilken nytta till vems glädje
känslor som katten släpat in
lever i en bubbla av otillräcklighet vars
skal är okrossbart.

Finns det en Gud ta mitt liv eller ge det en mening.




Fri vers av kardman
Läst 257 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-07-31 16:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kardman
kardman