Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Påvens uttalande är en STOR lögn

Påvens uttalande om att
muslimska terrorister
och katolker är densamma!?!
att katoliker också begår våld
att det inte går att koppla samman
islam med våld!
att det är fel att identifiera
islam med våld!
hans ord är skrämmande otäcka
vilken herre tjänar han!?!
verkar som han också
gått in i lejonets gap
som våra styrande politiker!
de klappar islam medhårs
fjäskar och rullar ut röda mattan
påven är ju vänsterorienterad
man kan se en tydlig länk..
påven verkar inte ha kunskap
äger inte klokhetens
eller visdomens gåva..
listan kan göras oändligt lång
då det gäller islams historia
till i dag och som är full av våld!
ett ex. Islams våldsamma rötter
av CG Holm säger:
av de stora världsreligionerna
är det BARA islam som bygger
sin existens på militärt våld!
från profeten muhammeds tid
till våra dagar!
därför kan vi förvänta oss
fortsatta konflikter och
fortsatt meningslöst VÅLD
ända till den dag då
islam reformeras i grunden!
ett annat ex. är att
danska forskare bekräftar
att islam är den våldsammaste
religionen!!!
"koranens våldsamma texter
kan INTE jämföras med bibelns"
order KÄRLEK flödar i den
men finns INTE i koranen!
hallå biskopen, du har också
vandrat in i lejonets gap!
"dödsstraff att omvandla
en muslim till annan religion
i ett muslimskt land"
man får INTE stöta islam!
de som kämpar för allahs sak
blir martyrer!
"jihad, det heliga kriget
fortsätter tills hela världen
underkastar sig islam"
påven vet inte vad han talar om
men det gör Mona Walter
hon konverterade från islam
till att bli en kristen!
nu lever hon under dödshot
men hon fortsätter oavsett
varna och tala om sanningen
om våldets islam!
media politiker biskopen
och påven fortsättter
tala om den s.k fredens
och kärlekens religion
vilken stor lögn!!!






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 369 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-08-01 12:27



Bookmark and Share


  aol
Bara så sant och bra skrivet vännen,
2016-08-02

  M M Mannheim VIP
Påvens ord är kapitulation byggd på rädsla!
2016-08-01
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP