Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*i mitt*HJÄRTA*

Sommaren är Kort
Kanske den Regnar Bort
Tack Ljuvliga Sommar
För All Blomster Fägring
Som Du Begåva oss med
År efter År
Snart är Sommaren ett
Minne i *Hjärta*Själ*
Jag längtar till Nästa År
Då vi ses igen
i Solens*Varma*Strålar*
*Carpe Diem*

1/8-16 Av*i.Åberg





Fri vers av Irene Åberg
Läst 395 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-08-01 16:05



Bookmark and Share


  Vågparet
Vackert om sommaren
2016-09-15

  Camelot
Tak för en fin sommarhyllning!
2016-08-23

  L Patrik W Johansson VIP
Hela juni och juli var konstant varm så nu kan man sova lite bättre då det är för hett kan man inte göra mycket

maj och augusti med lite bättre grader utomhus, trädgården tackar för regnet tillika i veckan, långt emellan denna sommar

Be well,
LPWJ
2016-08-03

  Ewa-Britt Nilson VIP
Text som oss
ger besked om
vad som snart sker...
Men än sommaren emot
oss ler, bästa att ta
ta vara på då, det
som nu sker!


2016-08-02

    ej medlem längre
Inte så roligt när det går mot hösten, det går alltid för fort med sommaren.
2016-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Irene Åberg
Irene Åberg