Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man behöver inte läsa, man kan bara låta bli, man har val och kan välja, bara följa ordet fri!


Skriv ur djupet av ditt hjärta

Skriv ur djupet av ditt hjära
ta fram det som göms finns där
dela med dina skatter
det du äger det du bär
låt ditt budskap lysa brinna
låt din penna glöda på
oavsett vad andra tycker
bara skriv det som ska stå!





mare








Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-08-02 09:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP