Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det märks så solklart vart svenska kyrkan är på väg, men det finns som tur är, fortfarande bra sanna kristna präster som kämpar på, mitt bland avgudadyrkarna!


PK kyrkan gillar inte korset

De idiotiska uttalandena
av de politiskt korrekta
har ingen ände!
det senaste är att man bör
inte provocera muslimer
genom att bära kors!
det dummaste jag hört
sagt av svenska kyrkan!?!
bär kors en uppmaning
visa solidaritet för
förföljda kristna världen över
två präster tog intiativet
vill att folk skall göra det
efter terrorattacken
på en fransk präst
som fick halsen avskuren!
stående ovationer till
dessa kristna präster!
en ansvarig på kyrkokansliet
sa: att det är uppviglande
okristligt att uppmana bära kors
jag känner mig kränkt som kristen!
svenska kyrkan håller på
att omvandlas till en mega moske
med biskopen i täten!
tjänar man ljusets Fader
så vill man bära kors
om inte, är man motståndare
svenska kyrkan är det
de tjänar en annan gud!
jag bär mitt kors dag som natt
det ska lysa så alla(h)ser!
ska köpa mig ett nytt
ett mycket mycket större!
tur att jag för länge sen
lämnade denna islamförening
det är inte en kristen kyrka!






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 495 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-08-05 11:40



Bookmark and Share


  Magica VIP
Man törs inte skriva utan risk för påhopp eller missförstånd på denna sida inom vissa områden. Kan bara säga att vissa saker är snett. :(
2016-08-06

    Shush
jag är ateist, men stödjer alla de vettiga kristna som trots allt finns därute!

kämpa på.
2016-08-05
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP