Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samtalen går varma till och från Amerika

Härligt och befriande att få samtala
med en person som förstår och
som man kan prata med om
precis allt och det kan
jag göra med mina barns
farmor som bor på andra
sidan av den stora Atlanten
vi pratar mycket och skrattar
så magen får ordentlig gymnastik
när politik nämns låter vi arg
ilskan pyser ur våra munnar
vi lättar på trycket vädrar tankar
de allra bästa samtalen är så klart
mellan min son och mig!
mitt hjärta ler av glädje
och börjar sjunga lyckosånger
kärlekens avstånd har inga gränser
den porlar fram i allsköns toner
osynliga flyger de mellan oss
de eviga blodröda banden
som binder oss samman!
lycka är att höra min sons röst
vet att den motas med öppen famn
vi blickar framåt och inväntar
stunden då vi åter ska ses
då blir det kramkalas
med pusstårta och glass
jag längtar min son längtar!
då behövs inte telefonen längre
snälla tid rinn på rinn på
jag längtar så!





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-08-12 10:26



Bookmark and Share


  Dito VIP
Du beskriver så fint hur underbart det känns, den där djupa kontakten som bara finns emellan de viktigaste människorna som finns i våra liv
2016-08-12
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP