Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Media behöver knapra sannings piller

Gammelmedia, ni är mycket sjuk
ni har en allvarlig infektion
den är mycket illaluktande
fler och fler läsare mår illa
och många kräks av er närvaro
den enda medicin som kan hjälpa
rädda er från sjukdomen ni bär på
är att ni helt enkelt slutar ljuga
vinkla och mörklägga saker
vill ni bli på bättringsvägen
och en dag helt frisk
behöver ni knapra
sannings piller!





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 282 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-08-05 20:10



Bookmark and Share


  mare VIP
Alternativ media
växer så det knakar
får tacka internet!
folk inser mer och mer
hur de blivit lurade
förda bakom ljuset
PK lögnerna håller inte
sanningen driver på
och fortsätter attackera
avslöja deras falska
illaluktande agenda!
2016-08-06

  Magica VIP
Tror inte media är intresserade av att bli "friska", de skriver som de känner och vinklar saker som de vill och så har det nog alltid varit...
2016-08-06
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP