Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidens flod rinner mot nytt

Mörkrets dagar
smyger sakta på
naturen i varma
nyanser vill stå

Doften förändras
luften blir mer klar
tidens flod rinner
inte alls långt kvar

Men innan vill jag
ta tillvara denna tid
insupa all grönska
innan hösten tar vid

Då kommer jag möta
den med öppen famn
ta emot och glädjas
när den seglar i hamn





mare







Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-08-06 10:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP