Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
evigt hjul.


Så klappar dom varran på huvet.

Så klappar makten korruptionen på huvet
kanske är det förbjudet
vem tackar inte för det närmsta budet.

Vem granskar alla fel när man gör många för egen del
det är ju inte vi som betalar inte man för
sådant flaggan halar.

Den fattige utan kontakt får skylla sig själv
vill man i denna Demokrati ha sitt värv
får man söka i grumliga kontakters Älv.

Det är den fattige som betalar varje spänn
så har det alltid varit så är det än.




Bunden vers av kardman
Läst 252 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-08-06 17:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så sant om myndigheternas maktmissbruk och slöseri på de fattigas bekostnad!
2016-08-06
  > Nästa text
< Föregående

kardman
kardman