Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vilka äckel, min ilska är enorm! Stackars småbarn, vilket helvete, vilken ångest, vilken tortyr!!! Skitpolitiker i Turkiet, och äckelpäckel Erdogan!!!


Turkiet kommer tillåta sex med barn!

President Erdogan är otäck och ond
och honom vill de ha med in i EU!?!
sägs att han vill styra landet
i en islamistisk riktning!
barnäktenskap är mycket
omtyckt bland muslimer
massor av barn är gifta i Turkiet
ej under 15 år men det blir nu
under den åldern i ock med
när den nya lagen träder i kraft
och äktenskapen kommer
att öka kraftigt!
"det här beslutet kommer leda till
att småbarn utsätts för
sexuella övergrepp och våldtäkt!
fler småflickor kommer giftas bort
utan chans till någon utbildnimg"
tala om diktatur och förtryck
satans anhängare
vilka stora äckliga kräk!!!
islam visar åter ett av sina
olika onda ansikten!
kom inte och säg något annat
dessa klappar PK medhårs
som de så gärna och ofta
kallar för kärlekens
och fredens religion!
lögn lögn lögn och åter lögn!
sanningen talar tydligt
och i klarspråk: islam
står för tvång och våld
ingen fri vilja finns utan
bara 100% underkastelse!!!





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 330 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-08-06 20:23



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Dekadansen känner inga gränser varken moraliskt eller politiskt!
2016-08-07

  ResenärGenomLivet VIP
Skrämmande utveckling...
2016-08-06

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Rättelse : gifte sig - ska det stå.
2016-08-06

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Islam har en sexualneurotisk syn på naturliga instinkter som maniskt egocentriska där självaste Muhammed gifte dig med en nioåring,människans fyra åldrar finns icke i islams föreställningsvärld.
2016-08-06

    ej medlem längre
Dessa män är pedofiler enligt mig, avskyvärt är det!
2016-08-06
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP