Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sverige en gång lyste du upp för världen, idag har den lågan nästan försvunnit!


Vi har fått ett laglöst våldsamt land

Oron ligger tung över landet
det stjäls djur som betar
bönder har problem med tjuvar
föräldrar oroas över bostäder
åt sina barn som ska studera
på andra orter även arbeta
det är ingen positiv utveckling!
sen finns alla dessa våldtäkter
och sexattacker som tafsande
tjejer kvinnor även barn
måste hela tiden vara på vakt
detta är helt klart attacker
på osyldiga laglydiga människor
målet är att försvaga dem
bryta ner och skrämma dem
till rädslans tystnad!
idag kryllar det av kriminella
och de gör precis vad de vill!
rättsväsendet bryr sig inte så mycket
vi har fått ett laglöst land!
polisen har knappt tid att hjälpa
de har fullt upp med stenkastarna
de som härjar och sätter bilar i brand
skolor finns också med på listan
och de får ofta åka på larm till boenden
där finns det en hel del problem
som media försöker mörka!
detta är sanningens ord och ska ut
höras vida omkring dagligen!
säkerheten och tryggheten för folk
som tar ansvar och sköter sig
finns knappt kvar i det förut
så fridsamma lugna Sverige!
idag får man verkligen vara
uppmärksam och kolla runt!
överfall på äldre sker alltför ofta
och det gäller att försöka hjälpa
skydda dem då de är ute
människor generellt får se upp!
våldet har verkligen eskalerat
skjutvapen knivar används flitigt!
det ser dystert ut den saken är klar
att låtsas något annat är att
vara i förnekelse om den mörka
otäcka kalla onda utvecklingen!
sanningen tränger på mer och mer
spänningarna i luften ökar
nästan så man kan ta på dem
folk som sliter för brödfödan
tak över huvudet och betalar skatt
är så ilsk på styrande politiker!
de känner sig som slavar i samhället
och blir behandlade utan respekt
utan tacksamhet av dessa typer!
folket ska betala massor i utgifter
( även alla skador på samhället! )
det knakar brakar skakar rejält nu
samhället håller på att falla ihop
och politikerna låter det fortgå!
de verkar hata sitt fosterland
och det svenska folket!






mare






Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-08-11 15:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
och värre måste det bli
2016-08-11
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP