Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Biskopen klappar islamister medhårs

Hon har gått in i lejonets gap
och sen verkar hon inte
ha något varmt empatiskt
kärlelsfullt hjärta till den
dödade prästen i Frankrike
en terroristhandling utfört
av islamister och som också
filmade mordet och visar upp
hur de skär halsen av prästen!
vår svenska biskop läser säkert
koranen mer än bibeln nu!
en dag kommer hon att
bära annan täckmantel
än den hon bär i kyrkan
och utropa: nu gott folk
så har jag konverterat och arbetar
för att införa sharialagar
svenska kyrkan är bortsuddad
ni är alla varmt välkomna
till mosken!






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-08-11 13:32



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Ja, vägen dit har hon stakat ut av ren och skir rädsla! När en annan hög tjänsteman inom svenska kyrkan säger att det kristna korset provocerar islam! Är det inget annat än rädsla!
2016-08-11
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP