Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Måendesamvete

Det dåliga samvetet över att må så jävla dåligt
Utan egentliga orsaker
Utan relevanta anledningar
Utan konkreta motiv
När det finns så mycket annat som är så väldigt trasigt

Borde jag vara rätt hel.




Fri vers (Fri form) av Osannolika
Läst 327 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-08-10 23:39



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
allt bör göras för att få dig att må bra

bra o stark text
2016-08-11

  Elias N. Lockne
Relaterar rakt in i kärnan av min varelse. Bokmärker!
2016-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Osannolika