Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På handrivna blad


Dagar då den påtagliga genomskinligheten genomströmmar
och havet lyser genom ådrorna

då alla ord ryms i en urna
tätt intillslutna

söker jag i minnet
ditt ansiktes årsringar
som tar mig ut
på en resa bland ord på handrivna pappersark

med tankarna som åror
ror jag oss över till stränder
där kiselstenarnas spetsar slipats ned
av det vi fann
och aldrig förlorade
annat än i den andra verkligheten.




Fri vers av _Mian_
Läst 418 gånger
Publicerad 2006-05-10 22:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

_Mian_
_Mian_