Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kampen fortsätter för dig Sverige

Älskade Sverige!

Jag vill öppna mitt hjärta
och skriva några rader
jag tycker inte om att du
håller på att förstöras
jag ser vad som pågår
det är så hemskt Sverige!
mitt framför mina ögon
smulas du sönder och
sen trampas du ner
du blir bespottad och hånad
slagen och nervärderad
allt det du varit ska bort
politikerna är inte snäll
mot dig och folket som
byggt upp dig till framgåmg
välfärd och blomstring!
de håller på att radera
sudda ut dig fullständigt
tryggheten som du ägt
och säkerheten gillas inte
av polischefen Eliasson
han verkar hata den!
mitt fina lilla fosterland
jag föddes på din mark
jag lovar att fortsätta
stå upp för dig och kämpa
för yttrandefriheten
och svensk demokrati
de är helt klart hotade!
det är många som ansluter
sig till den skaran nu
vi blir bara fler och fler!
och din vackra flagga
med korset på ska vaja
fri för vinden på din jord!
du är inte ett muslimskt land
med någon halvmåne
nu räcker det med
islamiseringen av dig!
hela etablissemanget och
alla PK anhängare tycker det
är jättebra och klappar
händerna åt detta
de är dårar och helt
infekterade av lögn!
vi som vill rädda dig
vi ger oss aldrig!!!


Heja Sverige!





mare








Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-08-13 19:57



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Det föll mycket på att vänstern kunde bara slå med vänstern och högern med högern,det tröttar ut,man jabbar ju lite med vänstern och sen när läget är inne smäller till me en käftsmäll till höger,det är illa att se hur de slagit ut sig själva.
2016-08-13

    Jag är fan större än Sartre
Medelklassen i Sverige och Europa blev för stor. Och då kunde inte högern och vänstern bråka om politik. Deras lösning blev att rasera allt och börja på ruta ett och ruta ett är ett allas krig mot alla. Och ja, då blir politikska alternativ viktig igen. Konstigare är det inte.
2016-08-13

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Sverige ! Finns det något kvar av det landet ? Nu när det blivit till ett multikulturellt mecca.
2016-08-13
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP