Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förutan drömmar

 

Som det kom sig

Av och an i det vita brusets statiska rörelse

 

Kom undan iallafall

 

Allt till trots

Trots allt

 

I det att verka vara och förbli som vild i tankens mitt

Blott där

 

En ogrund att knappast stå på tå på

Inte ens på lina

 

Utan snett bakom

Där, där blickar aldrig möts

Där ingen kan se att allting skapas

 

Ett ursprung raderat




Fri vers (Fri form) av Andreas db Gustafsson
Läst 208 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-08-13 22:30



Bookmark and Share


  Karolina Cerise
Wow! vacker text ??
2016-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Andreas db Gustafsson
Andreas db Gustafsson