Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kroppen är ingen gratisautomat

En dag infinner sig värken och stelheten i kroppen. Den kommer från ingenstans, som en oönskad skänk. Förmodligen har den undan för undan gett sig till känna som knapp kännbara smärtimpulser till dess att den en dag är parkerad över dina axlar och dina fötter och din höft. Ett smärtsamt nätverk.
Välkommen till åldrandets förgård där insikten är att kroppen inte är en gratisautomat.




Fri vers av Feminaz
Läst 214 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-08-14 16:34



Bookmark and Share


  Bo Himmelsbåge
Jag säger styrketräning
o ryggymnastik...
som förstås inte heller är någon gratisautomatik!

Jaa... det gäller att hålla ordning
på vår kroppsautomat...
annars vrider vi oss snart i smärtans nätvärk o knäar i spagat!

Nyttig påminnelse!


2016-08-18

  Marja-Liisa Koski VIP
Precis, kroppen, kroppen, hur ofta försummar vi den. .
Tufft, men bra skrivet som en varnings signal!
Kram!
ML

2016-08-18

  i af apa
jag säger
Yoga
som förstås inte
heller är en gratisautomat...
2016-08-18

    ej medlem längre
Så Är Det.
2016-08-14

  KYREUS of Sweden
Så smärtsamt sant!
2016-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz