Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om den saknade kunde tala

Vi sa vi skulle leva tillsammans
Livets nyckfullhet
Punkterade våra löften

Döden kom emellan
Sörj inte ihjäl dig
Älska det som är här och nu
Det som andas

Lägg ingen energi på mig
Jag finns där uppe
I atmosfären
Vakar över dig




Fri vers (Fri form) av valpen
Läst 196 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-08-14 20:14



Bookmark and Share


  Zandor
vilket möte...
2016-08-15

  notsomad
Fint fångat..melankoliskt och hoppfullt trots dystert tema
2016-08-14
  > Nästa text
< Föregående

valpen
valpen