Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under arla timma

Ditt skratt kittlar mig, när du blinkar slött
Och vänder dig om
Jag ligger vid din sida
Det var där och då lättnadens tårar kom
Jag kände hur de började strila
Det är långt borta nu, de verbala slagen
Det är morgonens kvittrande vårsol nu
När jag njuter av andetagen

(Ref vid låttext)
I din längtan vill jag bygga bo
I din trohet vill jag visa mig stark
I dina stunden av tvivel ska jag
Bygga en bro
Till ditt hjärtas lummiga park

Jag vill smeka dig nu
Kyssa dig lätt på din panna
Den digitala klockan rör sig mot sju
Allt jag vill är att stanna

Jag funderar på om jag är i mina drömmar
Medan tårarna med lättnadens iver strömmar
Du vänder dig om och möter mig
I din nyvakna morgondimma
Jag ser på dig och kärleken råder
Under arla timma




Bunden vers (Rim) av valpen
Läst 332 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-03-23 06:12



Bookmark and Share


  mare VIP
Mycket fin

2017-04-12

  Björn Solum
Vacker kärlekssång.
2017-03-23
  > Nästa text
< Föregående

valpen
valpen