Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kan inte sova

Kan inte sova
Något
Gnager
Sliter
Tär
En känsla som inte kan kopplas
Till någon särskild tanke
Orsak
Bara finns där

Slit inte sönder världen
I små partiklar
Analysera inte sönder
Dagar i minsta händelse
Det finns inte tid

Ge mig frid
Kan inte sova
Något
Gnager
Tär
Sliter
Gror i tystnaden
Trivs i mörkret under min säng

Just när jag kommer till ro
Bildar mina tankar vackra meningar
Satser utan mening
Fina ord
Kreativiteten kallar till vakenhet
Efter
Dagar
Av tystnad
Sväljer pillret
Sömntabletter
Har fått nog

Något
Tär
Gnager
Sliter
Trots dimman
Mörkret
Tystnaden
Tröttheten

Sömnlöshet
Retar mig




Fri vers av valpen
Läst 265 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-08-14 20:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

valpen
valpen