Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto: L.Bystrom


Vågornas längtan

 

Himlen är blå

stillheten håller runda stenar på plats

klipporna vilar i väntan

vågorna  är din rörelse

smeker långsamt brusande fram och tillbaka

fram och tillbaka

de runda grå vilar stilla

njuter mjukhetens smekande vågrörelse

de eviga vågorna är du

solstrålarna är en ljusarbetares längtan

väntar i värmen med de grå

 

 

 




Fri vers (Fri form) av L.byström
Läst 374 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-08-14 22:32



Bookmark and Share


  Arowana
Din rad "stillheten håller runda stenar på plats" är underbar. Texten ger en ro som känns fin.
2016-08-15

  notsomad
Ljusarbetare - va fint..det skulle jag vilja vara.
2016-08-14

  Quasimodo
Skönt sensuell i ett mysigt uttryck!
2016-08-14
  > Nästa text
< Föregående

L.byström
L.byström