Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bild: L.Byström


Ingen kärleksdikt

 

 

din blick flyttade in i mig

din kyss gifte sig

med mina läppar

             gemensam hud

skrattade med andningens hjälp

de slog rot

 

 




Fri vers (Fri form) av L.byström
Läst 480 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-02-15 22:15



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Gillar din stil här! :)
2017-03-12

  Carl-Johan Bachofner
Härligt med en riktig kärleksdikt. Tack.
2017-02-15
  > Nästa text
< Föregående

L.byström
L.byström