Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naturens bok vänder sakta blad

Sommaren vandrar mot sitt slut
en del blommor har redan sagt adjö
somnat in i den mörka eviga jord
men ännu lyser grönskan över mark
ännu doftar det ännu lever löv
och fortfarande blomstrar färger
tiden rinner sakta ut
och innan allt falnar..
fortsätter mina sinnen smaka dricka
mina fötter vandra i skogens gröna salar
tar tillvara de tickande
sekundernas avslut..
av det sommaren gett till skänks
vinden bär en ton av vemod och nostalgi
det lilla frö som en gång
trängde sig ut i ljus..
håller på att säga farväl för alltid
hoppet viskar att blicka framåt
bortom det osynliga gror nytt





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-08-15 10:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP