Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgondagens ryggsäck

En främmande tid

 

där skuggor som jagas

slocknar

 

ögonblicken som pulserar

koagulerar

 

samtidigt

 

Unga ben som springer

där morgondagen ännu inte satt punkt

 




Fri vers av Leosm
Läst 562 gånger och applåderad av 33 personer
Publicerad 2016-08-15 20:33



Bookmark and Share


  i af apa
hoppet lyser, död ger plats åt liv...
2017-08-12

  WyS VIP
Död och födelse hand i hand!
2016-08-15

  Nanna X
Hoppfull text som talade till mig just i kväll, tack!
2016-08-15

    lustens hjärta
Subtilt och vemodigt som få texter. Snyggt!
2016-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Leosm
Leosm