Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där det är tyst

Jag vill dö så
att jag kan resa nu
när alla pärlor
lägger sig på rad
och du om
jag kunde blåsa
på dig skulle
du sväva över dalen
som om allt bara
fick ett slut och
en skön början därmed

Jag vill dö så
att jag kan se
orangegula kulisser
i barmark
även om tjälen
ligger hård
det är så lätt
att resa det är så lätt
att dö




Fri vers (Fri form) av Bengt H VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-08-16 15:12



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Så sant!
Tänkvärt skriftat.
Men det svåra är
kanske ändå det
intressanta?


2016-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Bengt H
Bengt H VIP