Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi gick i ett paradis och njöt

Tiden vi hade tillsammans
var helt ljuvligt vacker
vi vandrade i ett storslaget
naturskönt landskap
lyssnade in dess ljud
vågor spelade och vinden
lät sin melodi flöda fri
löven dansade i massor
fåglar simmade kvittrade
fjärilar flög omkring så lätt
en stor flock får vilade
några hästar och kor betade
flugor små insekter
var aktiva och en del bin
de gillade vår picknick
en liten skäggdopping unge lekte
ner under ytan sen upp
vi gick i ett paradis och njöt
en oas så himmelsk
i gemenskap med min
älskade dotter kändes
allt så fantastiskt fint!





mare












Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-08-17 12:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP