Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

(Positivitet)

 

 

Tänk att här är vi

Vilandes i ömsint förvåning

Eventuellt förgängliga och till råga på det tidsbegränsade

 

Maximalt förundrade över alla de valmöjligheter

Likaså till synes begränsade av vad det nu kan heta

 

Allt så mystiskt fantastiskt

Och i alla fall så sparas det största till sist på spegelblanka ytor

 

Skepnaderna, de kommer och går

Så lär ut, lär in, haka på och ta fatt

Och blanda inte bort det du trott, du haft

 




Fri vers (Fri form) av Andreas db Gustafsson
Läst 165 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-08-17 20:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas db Gustafsson
Andreas db Gustafsson